Ousmane Dembélé hjalp ikke Paris Saint-Germain med å slå FC Barcelona

Ousmane Dembélé forventet aldri at motstanderen som ville bryte scoringstørken hans ville være FC Barcelona. Ousmane Dembélé tok på seg fotballdrakt Paris Saint-Germain og scoret det første målet i Champions League denne sesongen. Han har scoret for tre forskjellige lag i karrieren. Ousmane Dembélé avsluttet sin 19-kampers scoringstørke i alle sesonger. Da han så på motstanderne iført fotballdrakt FC Barcelona, trodde han plutselig at han hadde vært borte i nesten et år.

Paris Saint-Germain tapte 2-3 for FC Barcelona, og Ousmane Dembélé vant ikke sin første seier mot sin gamle klubb. Etter at Paris Saint-Germain tok ledelsen i første omgang, ble de forbigått av FC Barcelona i andre omgang. Paris Saint-Germain tapte hjemme, så de vil møte en større test på bortebane. Den største skuffelsen i dette spillet var Kylian Mbappé. Ikke bare scoret han ikke, han hadde også 0 skudd på mål gjennom hele kampen. Denne gangen fungerte Kylian Mbappé som startoppstillingen, og han forventet ikke at prestasjonen hans ville være så dårlig.

For å vinne hjemmekampen gjorde FC Barcelona også mange strategiske arrangementer. Xavi visste tydeligvis at venstrevingen var Kylian Mbappés posisjon, så han sendte sterke forsvarsspillere Ronald Araújo og Jules Koundé for å vokte den. Overfor sterke forsvarsspillere utnyttet ikke Kylian Mbappé noen fordel og var sterkt begrenset i prestasjonene mesteparten av tiden. Når Kylian Mbappés styrke er begrenset i Paris Saint-Germain, reduseres lagets sjanse til å vinne med det halve.